Весняна Сузукі Майстерня 2023

“Весняна Майстерня Сузукі – 2023” була організована для українських вчителів Сузукі та їх учнів за фінансової підтримки донорів з усього світу.

86 учасників (з них 65 дітей) взяли участь в цих майстер-класах, не зважаючи на війну в Україні.

Українські діти та викладачі з Києва, Сумської, Івано-Франківська, Одеси та інших областей України провели три щасливі дні, відвідували групові уроки, оркестрові репетиції, уроки арт-терапії.

Валдас Повілайтіс (вчитель віолончелі) та Інге Талмантіене (вчитель мистецтва) приїхали до України з Литви та відвідали цей захід для навчання українських учнів.

Українська Національна Асоціація Сузукі висловлює щиру подяку всім фінансовим донорам з усього світу за можливість організувати цей захід, який був безкоштовним для всіх українських учнів та викладачів.

Ми успішно покрили всі витрати, включаючи оренду конференц-залів, проживання учасників з інших регіонів, трансфер та інше.

Нарешті всі учасники виступили на великій сцені. Глядачі насолоджувалися музикою українських композиторів і творами з репертуару Сузукі. В результаті цієї майстерні було організовано не тільки Фінальний концерт, а й виставку робіт учнів художньої школи.

Дякуємо всім, хто підтримує нашу українську спільноту Сузукі у цей важкий час.

Напишіть відгук:

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Напишите нам